Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


ATT LEVA I NUET

 

Se ännu strålar solen

där på himlen

den sprider sitt vackra ljus

här och ut över sjön

där vinden nu susar så

oerhört behagligt

genom våra stora skogar

av björkar och lönn

 

ja nu är hela alltet

så levande så vackert

när vår sköna sommar

oss ännu bär

ett helt underbart minne

att länge spara

nu när den mörka hösten

snart är här

 

ja säg det är så fantastiskt

att leva här

och att av ljuset få njuta

ännu en stund

att kunna älska helt och fullt

här mitt i nuet

just nu i denna så himmelskt

ljuva sekund

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-18 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP