Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG KOMMER ATT RIVA MITT RÖSTKORT

Jag kommer att riva mitt röstkort

Precis som jag gjorde sist

Jag vägrar att delta i spelet

iscensatt av antikrist

 

Larz Gustafsson 18/8 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-08-18 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP