Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN KRIMINALPOLITISK FJOLLIGHET I EL SALVADOR MOT GÄNGEN

I El Salvador ser regeringen inte mellan fingrarna
och slår ned på bred front för att rensa staden från
gängen där ca 50 000 gripits motför i Sverige där
ca ett trettital gripits så det e dags för statsmini-
stern visa lite fitta nu.


-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2022-08-18 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP