Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Min tid är förbi.

Ståendes upp, jag kan inte se
det mörker som väntar
är ljuset på scen.

Gåendes in, jag gör min entré
i salen som fyllts
av tanke, idé.

Talandes till, er som just tror att ni
deltar i det enda
som är att förbli.

Liggandes ner, jag gör min sorti
jag minns ingenting
men minns det gör ni.
Min tid är förbi.

Min tid är förbi.




Fri vers av DeMaero
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-06 18:52



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Bravo, mi é piaciuto..
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

DeMaero