Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Går tiden still?

 

Går

Tiden

Stilla för dig?

 

Du

Är

Inte ensamt!

 

Och vem bryr sig?

Än

Man sig själv

 

Går

Ditt liv

Trögt?

 

Du

Är

Inte ensamt!

 

Vem bryr sig om den man har

Än man sig själv

Än ingen än man sig själv

 

Tiden dödar oss alla sakta




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-08-18 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP