Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt medan valfläsket puttrar och fräser i grytan..


Verkligheten
Komplex och komplicerad
Tränger sig på

Liksom de på skärmen
Som säger sig veta

Ha den
ABSOLUTA sanningen

När ingen av oss dödliga
egentligen vet
Vad som pågår
bakom kulisserna

Medan VALFLÄSKET
ömsom
puttrar och fräser i grytan

Är det svårt att se in genom
kökets immiga fönsterruta

Det blir sedan vi får se
”När det kokta fläsket
redan är stekt”

Och vi själva valt
Eller låtit bli att välja




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-18 11:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vid varje val
samma kval
vem är bäst
vem lovar mest
men vi måste förstå
att det är vi som betalar ändå
2022-08-19

  Larz Gustafsson VIP
VÄGRA delta i valskådespelet!
Alltsammans är en bluff.
Ett spel för gallerierna.
Jag rev mitt röstkort i dag, framför sossarnas valstuga.
Skällde även ut dem.
De är landsförrädare.
2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP