Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

På dag 176 misstänker jag att en bomb kommer att släppas.

Tankar om tillbakadragande att skriva den 176:e dagen av konflikten.
https://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarretreat-pa-zanzibar/


På dag 176 misstänker jag att en bomb kommer att släppas som täcker allt. Se videon av Nato-chefens samtal till slutet. R?zboi în Ucraina, ziua 176. Trupele Kremlinului au bombardat din nou un bloc reziden?ial din Harkov - Stirileprotv.ro

här är avståndet från Moskva till New Yorks https://ro.distance.to/Moscova/New-york-city 

 

 När tystnaden automatiskt väljs behöver jag en mental rekreation, så tropiknätterna i Sverige leder mig till för många och för många tankar om politiska ämnen, jag är lite missnöjd med allt och alla.
Jag skulle vilja fördöma dem som förorenar världen och producerar på teman som ångest och åtstramning. Minnena förföljer mig obehagligt samtidigt som jag vill hitta en ursäkt för dem.

Vem skulle vara mer berättigad att fördöma både Putin och Zelenski än Rumänien och Polen, dessa länder som låter sig underkasta sig, säger historien, men nu ser vi inflytandet av att splittra världen på det heliga Amerika.

Vad som är skillnaden mellan Saddam Hussein som avrättade kurderna och stigmatiserades under decennierna även i dagens läge är en stötesten för Sverige som ett vänligt land.
Zelenski behandlade ryssarna som osympatiska och massakrerade de som var villiga att leva fredligt som grannar.
och kördes ut i kommandotakt
autonomt förfarande för territoriet "Ukraina"

Nu behandlas de som terrorister av Zelenski.

Vi vanliga människor jämför och återigen fördömer och beklagar vräkningarna eftersom de är av judiskt ursprung, ett grovt återställande av Hitlers seder.

Det är allt jag kunde säga om den här konflikten, som är dum från början till slut,
Det tråkar mig att tänka att i vårt land kommer gatubelysningen att slockna och husen kommer att vara kalla, maten kommer att bli dyr och omöjlig att hitta, allt för att de två i princip inte kommer överens om fred och nu gör de allt för att stödja kriget upptrappning  eftersom de vill dölja alla dåliga saker som våra politiker har gjort under decennierna men nu med ukraina har blivit total hypnotiserade.


Och när jag tänker på att Zelensi mätte längden på Magdalena Andersons kjol och hon bytte till en traditionell ukrainsk blus vill jag skratta eller att svära!
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-08-18 11:28Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Därför är användningen av kärnvapenarsenalen endast möjlig som en del av ett självförsvarssvar på en attack och endast i nödsituationer", förklarade talesmannen för det ryska UD.
2022-08-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ryska federationens försvarsministerium sa på torsdagen att man skulle kunna stänga kärnkraftverket Zaporozhye i södra Ukraina om ukrainska styrkor fortsätter att bomba anläggningen, medan Kiev förnekar att man har gjort sådana attacker.
2022-08-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vem vet hur man spelar rysk roulette bättre, där måste du vara snabb som i "Jeopardy"till NY är bara 700 000 km.
2022-08-18

  Notarius publicus:Sten Wiking
Trodu Nato hinner före Kreml me den där abnorma bömben eller att båda hinner samtidit ?
2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP