Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dansade

I norrskenets skugga dansade hon

En skepnad vit som snö

Inga ljud hördes ifrån henne

Ingen rörelse i träden eller grenarna

Syntes efter hennes framfart

Ty hon var blott en skepnad

En älva eller om hon var en ängel

Som i natten valde att dansa

I skuggan av det mäktiga

Norrskenets vackra skådespel

Där på den mörka natthimmelen

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-19 06:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det vilar en magisk stämning i din fina text.
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP