Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendet

När leendet 

inte når ögonen 

ökar avståndet 




Fri vers av Quasimodo
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-08-18 12:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fint fångat! det finns inget så avvisande som ett avmätt leende
2022-08-20

  överlevaren VIP
Viktigt med kontakt...
2022-08-20

  Rise Little One
Om avståndet kan prata…
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo