Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen tårar


Så sviken

offerkoftan på

den är svår att ta av

när den är våt av tusen tårar


Så tillintetgjord

duger inte

har aldrig gjort det

alltid ensam


Jag kan inte ändra på mig mer
hur jag än gör blir det fel
ÄR jag fel och det bara fortsätter likadant

det spelar ingen roll om jag är 5 eller 50 år


Livet alltså...


Du måste ingenting
Det är DITT liv
Du har bara ett liv
Lev innan du dör


Klyschorna
Offerkoftan
och så jag


med stenar i fickorna
och sjön så glittrande












 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-18 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP