Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra inre astronauter

I takt med rymden.
Vingklippta harar på silverstigen
kantad med gyllene lupiner.
Inte för att förminska tystnaden,
snarare för att glädjas åt
smekande videung.
Där inga kristaller kanske gror
ändå passionen klättrar som kittlande
murgröna längs kroppens konturer.
När blåmusslan slutit sitt skal och
rodnaden för länge sedan blekts.
I bakgrunden livet tornar upp sig.
Viskar nattens närhet.
Som om du hörde mig.
Mina andetag.
Mina hjärtslag.
I takt.
Med rymden.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-18 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP