Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmultning av en sten


Jag är en vårvind 

Jag är en sommarstorm

Jag är en vintervik 

Jag är ingen annan lik

Trycker sigill i mina hörn

där alla går förbi 

Jag irrar aldrig skrämd 

Ingen glömd ingen nämnd

När du hämtar mig rasar jag ihop 

till syvende och sist var jag

bara gjord av evig jord




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-19 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP