Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till, alla som kan gå in i Framtiden, Vi Är!


Krigardrottningar!

Nu har jag gjort slutprovet inom det övernaturliga.

Polisen var snabbt på plats liksom en säker moped.

Jag var förberedd innan, fick meddelande i andliga.

Allt gick bra, förutom att (Svensk) blev så chockad
att han flög ut, men det ordnade sig, nu ser han sig
själv som Andlig varelse för vi lät dokumentera det.

Hare Kri... representanten som satte mig på en tripp
så jag aldrig skulle bli människa igen, han vet nog ej
att jag hamnade i ett rymdskepp, sen och fick signal
hjälp ner till Jorden igen, så nu har vi ett rymdskepp
redo till övertagandet av det som vi alla längtat till...

Ian, min hjälpare, han är den högste Ledaren från
universums tid och besöker mig här i mitt eget liv.

Att kunna gå in i framtiden spår många chanser...

Tack till min Demon hjälp, hon kommer hjälpa Er.

Inte behöver ni sätta oss på trippar för att bli Odödliga.

Jää!

Älskar Grå helikopter!

(De från Planet Polis har Blå)






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-18 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP