Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund på jord


Sensommaren vimlar av vita fjärilar nu

bevingade själar svävar runt om oss

också trollsländor modigare och modigare

komma oss nära intill

dess vackra färger ljust blå

eller mörkt röda med skimrande vingar

små änglar en stund på jord




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-18 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP