Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla



Dagen går mot sitt slut
känner mig nöjd med dagens gärning
dagarna framöver
mer än nog av olika knog
det får mig även må bättre
utan gå vilse i mörklagd skog
nästa vecka startar
även föreningen

kärleksfull kram<3






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-18 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP