Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väven

Det är i själva väven
så sliten och nött

Där allt det genomlevda
bor

Där möts vi bland trådar
vävda till finaste brokad

Den slitstarka väven
Som så många lagt så stor
möda i

Där möts vi bland trådar
spunna av silver och gull

I krig och i fred
För människans skull




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-18 17:16



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fin bild !
2022-08-22

    Lars Gullberg
Tycker väldigt mycket om metaforerna i den bildsköna dikt. Väl poetat.


2022-08-19

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=tiCxcWTA-dU

2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP