Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att sommaren är vid liv

jag
satt

balkongen
idag
och
tänkte

dig

jag
satt

balkongen
idag
och
tänkte

dig
för
att
sommaren
fortfarande
är
vid
liv




Fri vers av PillerTriller
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-08-18 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller