Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående Sverigedemokraterna och vår tid

Om 100 år så tror jag att man kommer att beskriva vår tid som den stora förvirringens, likgiltighetens och arrogansens epok.
Sverigedemokraterna ligger på 18 %, ett solklart främlingsfientligt och skrämmande superkonservativt nationalistiskt parti som kanske kommer att befinna sig i regeringsställning efter valet. Det verkar som att det inte finns någon politiker som förmår säga ifrån på skarpen. Det finns ingen med Olof Palmes pondus, integritet och skärpa.
Sverigedemokraterna var faktiskt från början ett nazistiskt parti om det är någon som inte visste det. Jag ser SD:s aktörer på TV och jag ser och hör väl vad det är för slags typer.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-18 21:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Gång på gång ser och hör man företrädare för SD som kläcker ur sig rasistiska uttalanden. De blir uteslutna och sedan kommer det nya, hela tiden. Från SD, inte från andra partier.
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP