Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTAKTANNONS

KONTAKTANNONS:
Du ska vara en kvinna. Du ska gilla att städa, laga mat och mecka med bilen. Du ska vara innovativ och smålömsk och gilla surrealistiska söndagsutflykter utan vare sig riktning, mål och innebörd. Själv är jag för tillfället inlåst på Hotellet Eken, en rättspsykiatrisk klinik som satsat på psykedelisk medicin och överraskande omfamningar. Min läkare Lucifer Luckypuff och jag brukar leka rysk roulette och skötaren Hoppsan Hejsan och jag ska ha barn tillsammans. Jag är inte psykiskt sjuk bara för att jag är övertygad om att planeten Jorden är platt och för att jag har förhållande med en gardin. Snälla du skriv snart för jag håller på att förgasas och gå upp i atomer. SVAR TILL: Du och jag och den beständiga lyckan. Puss.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-18 23:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Oemotståndlig kontaktannons!
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP