Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sök mig under


Hängpilens blad

Jag vill gå nu
till min frihet
lämna girighetens närhet

De nära som tar
endast skänker hat
de blir till oro

Jag blir förminskad
kunna försvara mig och
min ro och kropp som sviktar




Fri vers av Irene Backström
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-19 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström