Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur I Blickfångets hägn


Hackad dator

Jag plockade bort en fästing i morse

Den var liten men satt fast hårt

Jag har ingen halsbränna idag

Tids nog blir det bättre

Mot förut i vår värld

Men inte genom återvandring

Var kom denna galna idé ifrån?

Sov som en stock i natt

Vaknade till en ny dag

Någon har hackat min dator

I går kväll skedde det fräckt

Det syntes i routern som står här

Jag förlorade inte några filer

Denna gång i alla fall

Jag fattar inte hur en del

Orkar hålla på med datasabotage?

Och skickar datavirus i epost

Och gör intrångsförsök i dator

Jag har inte gjort andra arbetslösa

En endaste gång i hela mitt liv

Har heller inte medverkat vid vräkning

Av en annan människa från bostad

Jag har också mina principer för beslut

Jag fattar om andra människor

 

Taleptox Skrev

Den 20220819

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-19 07:21



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
I blickfångets hägn - varför inte bara I blickfånget - ?
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP