Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händernas rörelser är ordlös kommunikation

 

 

 

Händernas rörelser uttrycker
tankar och känslor

smekande eller hårda

välkomnande eller bortstötande

tröstande eller avfärdande

händernas tysta men tydliga språk
är ordlös kommunikation




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-08-19 09:15



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Ja, vi är tvåspråkiga, minst! Originell och
fint utvecklad tankegång om händernas
språk.
2022-08-22

  Evelyn Falk Möller VIP
Ja så sant.
Händer kan både skrämmas och ge trygghet och värme.

Vi kommunicerar med HELA kroppen mer än vi är medvetna om.
2022-08-22

  Blomma-Stjärna VIP
ja, orden i all ära men i verkliga livet läser vi av kroppens språk - händerna talar - vi kan avläsa mycket t.ex. om vi är spända eller lugna, vänligt öppna eller redo till försvar och vrede -
2022-08-20

  överlevaren VIP
Handfasta ord...
2022-08-20

  Respons VIP
Kroppens språk är kanske djupare och sannare än de vanliga orden. Bra formulerat!
2022-08-20

  Rise Little One
Händernas tysta språk är tydligen ordlös men kraftfull kommunikation.
2022-08-20

    Lena Staaf VIP
Ja händerna står i särklass bland våra kroppsdelar! Kan understryka, markera, vifta bort, smeka, hötta, slå, gripa tag och hålla fast, stöta bort. Och handslaget som säger så mycket.
2022-08-19

  Maria Sundelin VIP
Verkligen
Man kan ge många nyanser till det som sägs genom handrörelser
Kramar
2022-08-19

  rostspik
Optimisten:
Är det därför italienare både viftar med händerna och skriker så mycket?
2022-08-19

  Öknens Ros VIP
Ibland räcker inte orden till, då förstärker man med gester.
2022-08-19

  Kungskobran VIP
Jag längtar efter dina händers smek
långt bort från hämnd och svek
såsom det en gång var
när vi var ett älskande par

Fint om händer, bara sättet på ett handslag för att inte tala om det fantastiska teckenspråket
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP