Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


JAG ÄLSKAR SJÄLSLIGT ÖMSINT...

 

Jag leker tafatt

med morgonbrisen

jag rumlar runt

där i strandens sand

jag drar en monolog

inför alla måsarna

och jag vinkar farväl

till dimmans svans

 

det är en sommarens

sista suck

men solen mig ännu

en morgon väcker

hon som värmer min själ

hon gör mig lycklig

hon som har min kärlek

hon är min vän

 

jag dansar en nygammalvals

med soluppgången

jag sjunger en ensam duett

med en himmel blå

jag har nog en alltför

brunbränd kropp

och jag ”älskar” själsligt ömsint

…med mitt hav

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-19 10:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbar dikt och fantastisk bild
2022-08-20

  Öknens Ros VIP
Vackert komponerad text, fint illustrerad med lika vacker bild.
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP