Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommarkväll

 

Solen smälter ner,

röd och tung

i Riddarfjärden.

 

Som solkatter,

sträcker vi njutningsfullt

ut oss på däck.

 

Solljuset är sammetslent

och du är så vacker, 

i motljuset.

 

Det finns fortfarande

kvar en smak av hav,

i dina saltstänkta kyssar.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-19 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP