Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren är varm och lat.


Saknad

Hon saknade sitt aktiva jag

Hon saknade att sticka ut och springa




Fri vers av Tea Alex
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-19 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex