Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp ditt förstånd

Släpp ditt förstånd så ska du förstå.
Du måste ge upp för att kunna vinna.
Stressa ned, din själ håller på att falla i koma.
Här, du har Gud på telefon.
Du måste inse att fienden är jävligt starka och att det inte räcker att skjuta med ärtpistol.
Släpp in kärleken i din vardag
så ska dina öknar grönska och blomstra.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-19 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP