Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustibagatell 10

 

 

Handen har glömt bort

förnimmelsen av din hud

doftminnet sviker

har aldrig trott på någon

gud så där finns ingen tröst




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-08-19 15:13



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker och sorglig...


2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP