Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.08.19 fredag. Jag längtar till tryggheten. Fast den inte finns.


Om det ändå vore

Om det ändå vore så
att kunna gömma sig i sig själv
och slippa tänka på likgiltigheten.
Hur glädjande det vore
att se sitt liv hoppa
mellan strandens alla stora stenar.

Det finns alltid tid över
att mörda någon
under alla sextusen år
som jag sett er, se er om efter hopp.
Men jag orkar inte tänka på allt
och alla.

Tills vidare drömmer jag om natten
att jag är lycklig,
att någon väntar på mig, fast jag vet
jag är redan här
Inte längre leva, utan bara vara.
Om jag ändå vore kär.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-19 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP