Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Vi betalar inte!" (Dario Fo)


FAKTURAN

Vi bestrider er faktura

Oss ska ni inte få lura

Ni kan dra oss inför rätta

Vi bestrider ÄNDÅ detta!

 

LARZ GUSTAFSSON 19/8 2022

 

Foto: Tony Eriksson




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2022-08-19 16:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Show me a bill that they can make me pay!"
(Iggy Pop)
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP