Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustibagatell 12

 

 

En spänd tystnad i

rummet ryms alla tankar

men inte ett ord

om spökena som härjar

låser in dem i skåpet

 

befriad går hon

med lätta steg utan ett

ord medveten om

att det outtalade

aldrig mer lämnar rummet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-19 16:02



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Mycket talande....
2022-08-23

  överlevaren VIP
I det tysta....om väggarna kunde prata...
2022-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP