Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstfrost

Floristens nektar i rymden.
Vintergatans kanderade synder.
Glasblåsarens honungsrostade verklighet.
Kassörskans leende av smultronsorbet.
Ingenting spelar någon roll.
Egentligen.
Vad som spelar roll är:
Din blick havet alltid smeker.
Så som jag.
Så som du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-08-19 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP