Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Post kolonial girl power feminism

I blå klänning och nyrakade ben,
med foundation och en hud så len
med mascara som får mig att verka mindre trött
och med feministiska youtubevideos har min styrka fötts
för man är fin som man är och fri att göra vad man vill
antingen bryr man sig inte om utseendet eller så fixar man sig lite till
och inte alls är man driven av andra marknadskrafter
nej de är min inre styrka som tagit makten.
jag är fri att skapa konst på mitt helt egna sätt
och här är det killen som lagar maten, ja jag blir nog mätt!
han har dock idag knappt kollat åt mitt håll
men de är lugnt han har ju jobbat hemifrån & kanske gjort annat (typ vad som helst) jaaag har ingen koll
wow jag är så modern och full av kvinnlig makt !!
och alltid får jag allt som vill sägas sagt
inom mig finns inte alls någon form av förakt
nej jag är bara hon som rätt på tronen satt!
Jag är stark, bryr mig inte om vad någon tycker
tell them: BOY BYE jo de har blivit några stycken
och jag är en sån som är perfekt lagom och aldrig för mycket!
______________________________________

Med flawless i bakgrunden och Nicki Minaj och Beyonce på scen
känner jag mig någorlunda peppad, lite mer hel
jag tänker låtsas att jag har samma självförtroende som dom
istället för att be om din uppmärksamhet vänder jag mig om
jag vet det är något tillfälligt som en liten test för mig själv
jag är inte arg inte ute efter skräll
men jag tänker inte be om din uppmärksamhet om du inte den vill ge mig
så då sitter jag här istället och leker att jag är en FLAWLESS tjej
Beyonce queen B, post kolonial feminism
jo men jag är lika confident, ellerhur jo visst!
tyvärr inte sant, lite trist
jag vill nog visst ändå blir bekräftad av dig
FAN måste lära mig diss
____________________________________________




Övriga genrer av psykisksjukkomut
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-19 16:59



Bookmark and Share


    Fragment
100 &
2022-08-21

    Music mind VIP
You go girl!
2022-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att all feminism är ond.
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

psykisksjukkomut