Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den primitiva människan

Ett stilla regn
Med så där lagom intensitet
Vindstilla
Solen bryter genom regnet
I lugnet skaver nåt
Början till sår

Människans
Oförmåga att lära
Att acceptera

Ligger jorden
I ett magnetfält
Som påverkar allas omdömen
Just nu
Förresten
Alltid

Människan
fortfarande
Så primitiv
Så omodern
Å inget
Tillför vi
I kretsloppet

Tankar i
Ett stilla regn
Med grillrök
Över trädgårdarna
I ett svenskt
Överklassområde




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-19 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP