Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Annars allt bra


Allt regn startade tillväxten
Skördade litet stinksvamp
lade i påse och knöt om
Soptunnan svalde snällt.
Alltid lugnande något går på räls
då går det ännu en natt
somna lugnt utan oro
något händer dig igen

Tack för du finns klokuggla.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-19 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP