Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Garden of Roses

 

My heart, 

is a mystery garden 

full of delightful roses.

 

A secret labyrinth

with a hidden tresure,

somewhere.

 

A riddle,

for you to find out

if you just have

the patience. 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-19 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP