Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komihåglista

glöm ej! att förbjuda himlen explodera inom dig. de sugande dikena dra iväg med dig. porta! underjordens skarpa ord, för ett tag. lugna dig... dina väggar och dina celler, nerver.
glöm inte heller. att gömma dina husknutar. så de står redo när våren sköljer in. i all tysthet.
där du sen ska sitta. varifrån du sen ska betrakta. alla nyfödda skärvor av ljus.






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-17 14:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fascinerande dikt både om rädsla, oro nerver men ändå en strimma av hopp.
2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP