Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Hotellfrukosten är bäst! Var? På Järva Park Hotell, så klart!


Frukosten - en välsignad upplevelse


Har Du varit riktigt hungrig någon gång? Jag gissar att Du säger "JA". Och sedan tillägger: "På morgonen är jag som hungrigast!"

Självklart måste det vara så! Efter avslutad middag klockan 18.45 har det passerat många timmar, kanske så många som 10 timmar! Då är det klart att "ingefära-shot" smakar ljuvligt. Lika gott är det med gravad lax och hovmästarsås! För att inte nämna alla smoothies som finns, typ "mango-smoothie" och "hallon-smoothie".

Precis så startade jag min frukost. Klockan 06.30. Innan rummet hade fyllts av 100-tals tyskar och annat löst folk. Där satt jag alltså, vid det stora runda bordet, bekvämt tillbakalutad och njöt av lugnet, alla fantastiska intryck och rummets atmosfär. Det är just så en hotellfrukost ska upplevas. Inte för mycket mat. Kanske en hembakad smörgås med smör, cheddarost ovanpå och paprika och salladsblad som garnityr.

 

Just så. Varken mer eller mindre. Sen kom tyskarna och de andra turisterna. Men då satt jag redan ner. Njöt av bordets omfång och allt gott som stod framför mig.
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bengt J Malmsten VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-20 07:48Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Håller med att Hotell frukosten är den bästa , man plockar på sig av allt det goda och sen slår man sig ner och riktigt njuter och "hummar" . Jag som är en finska skulle velat ha "mämmi" till efterrätt, , men får vänta till påsken.

Härlig upplevelse du haft!!

Smaklig måltid !!
2022-08-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja buffefrukost på hotell är härligt, dock föredrar jag att äta dem i någon trevlig persons närvaro. Men Sahteen som man säger på arabiska ( smaklig måltid översatt enkelt)
2022-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Bengt J Malmsten
Bengt J Malmsten VIP