Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kronblad av skuggor

Jag ser kronblad av skuggor
gömd i dina milda händer,
i den oskyldiga friskheten av
år med så få dagar fortfarande...
Du hade all glädje i världen
och plötsligt invaderade dig
ansiktet av rädsla och skam!
Världen slutade vara
en plats för spel; de kommer fram
skrämmande figurer i hörnen
och hjärtat krymper, utan att inse det
missbrukets logik, med panik i
munnen och tystnad tårar
för att översvämma framtiden!
Jag ser kronblad av skuggor
att falla från din värkande kropp,
en lilla plant,
redan
vissnar utan att blomma.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-08-20 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos