Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


969.klorna slipar huggtänderna!

KLIMAT-
förändringen

klyver inte
bara sig själv...
===
Epok av KARL
DEN XII´s
ger kommando
till järnpumps
att prova
///
MAJESTÄTISK
MANTEL...VAR

TID AV KRIG
PUMPAR UPP

någons
adrenalin!
===
igår/media
frikostigt
förutspådd
===
så långt
mörkret tillät

fiskade vi
STJÄRNFALL

hela natten
och lyckades

bara att se
*3*#stjärnfall#
===
OBS!!!

istället för att
avbryta KRIGET

###klorna slipar
huggtänderna!###

2022/08/13




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-20 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP