Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen...

Den kommer som en rullande våg

Från ingenstans

När jag minst anar det

 

Kan jag känna hur den kommer smygande

Tills den fyller hela mig

Och allt exploderar 

Det gör så ont

Det känns så tomt

 

Saknaden efter dig

 

Saknar din röst

Måste sluta mina ögon för att kunna höra den

Så rädd att glömma hur den låter

Önskar att jag sparat dina meddelande på min telefon

Men vem tänkte på det då

När allt bara var ett töcken

När allt handlade om att försöka överleva

 

Även om dagarna bara går

Var tog dagarna vägen

Hur fick jag dem att gå

 

Jag måste vänta ut att vågen inom mig

Tills den ebbar ut

Jag måste få sitta här och låta tårarna flöda

För att orka gå vidare

Känna smärtan i mig avta med tiden

Jag vet att den gör det nu

Bara jag har tålamod

Jag vet

 

 

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-20 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman