Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem tog ditt driv

Jag väcker dig
Säger nu gick ännu en sommar
ett år
Snart ett liv

Vad hände med tiden
Allt vi önskade
och drömde
Kanske var jag naiv

Du somnar om
utan drömmar
Vem tog ditt driv?




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-20 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP