Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urladdning



Strängen till
evigheten
Ockulta världar
Motståndet tär på
mina krafter
Frekvenser i ett
stillastående
andetag
Rummets ihåliga
konstverk
En knut mellan rum
och tid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2022-08-20 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP