Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har de gjort med dig?

 

Hur är det, vad går du igenom, undrade du. Jag är utmattad, slutkörd och förbi, svarade jag.
Kom lägg dig på soffan så ska jag koppla in min laddare på dig, andas djupt, lugnt och försök att sluta tänka så på högvarv, fokusera på känslorna. Jag är alldeles tom, hela mitt inre är en öken. Vad har de gjort med dig, frågade du. Jag vet inte svarade jag. Efter 6 veckor i din laddare så var jag fit for fight igen. Planerna på självmord klingade av och en glädje över att finnas till spirade när våra blickar möttes. Jag vet att du är en god häxa med magi i din närvaro. När du sannerligen går in för en sak så gör du det till 200 %. Vad jag älskar dig.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-20 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP