Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusoriska elden!

Vad har jag?
-Bara illusionen av besittning!
Den tillfälliga nyttjanderätten, kanske därför
ingenting jag har kommer att vara mitt för alltid,
förutom döden!
Resten löses upp i tidens erosion,
i minnets djupa grav,
det där lilla intrycket som finns kvar
i de levandes minne, som ett tecken
ljus,
eller irriterande vårta!

Det finns ett regn som är mitt!
Kommer på vingar av tystnad och
kommer att vattna roten till orden som
kommer att förbli oskrivna, alla de som
Jag hittade född
och använd som min,
dödsbo till en påstådd konst
brändes i den illusoriska elden!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-08-20 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos