Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Son till min man, bara 46 år. Egen bild.


Här möter jag Gud i sorg, saknad och tårar idag.

En son till min man i himmelen

Begravdes idag i huvudstaden

Nu får de mötas och talas vid

om det de aldrig hann med här.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-08-20 17:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Berörande, varma deltagande tankar till dig i sorg och saknad.
2022-08-25

  Poesia VIP
Rörande berörande <3
2022-08-22

  mare VIP
Alltför ung
vila i frid
nu har änglarna
hämtat dig
till evighetens rike

2022-08-21

  Eva Helene VIP
Gripande, trösterikt.
Vacker passande bild.
2022-08-20

  Fjellhuldra VIP
Hoppas de får ett fint samtal.
2022-08-20

  Cikoria Blå VIP
Önskar de får ett fint samtal.
2022-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP