Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som jag inte haft tid att se i mig själv


Du visade mig det som jag gömt o glömt

Styrkan att stå ensam
Vara mig själv med mig själv!
Stå upp för de sannigar jag
erövrat och lärt mig om bortom
det som ingen ville acceptera.
Dessa sanningar har krävt tåla
mod, sorg och gråt.

Sorg att du aldrig såg mig som
en vän

Aldrig gav något tillbaka på mina
osäkra och vaga försök att bli sedd!

Visst vet jag idag att det var
projektioner!

Jag upplevde dig som nonchalant och
egocentrisk.

Du gav andra det jag önskade av Dig!

Avundsjuka, svartsjuka men jag såg
samtidigt att du bar på smärta!

Det tog många år innan jag kunde acceptera att du inte ville bjuda in mig!

Du gjorde mig stark, GENOMSKÅDANDE och fri!

Nu vill jag tacka Dig för att du lärt mig om
att stå upp för vad jag ser tror och är och att aldrig kompromissa bort min tuffa livsvandrig med smärtsamma erfarenheter.
Idag kan jag se även andras via dolorosa, älska
mig och alla andra som vill få tillhörighet utan att offra sin värdighet sin livskunskap

Den väg som var min och svårt att förstå för de som inte gjort samma erfarenheter.

Om att våga känna smärtan att bli avvisad
men förstå att det inte handlade om mig utan var dina reaktioner på din historia.

Karma












Fri vers av WyS VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-20 19:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Erfarenhet svider
2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP