Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tveksamheten

När tveksamheten 

står för dörren 

som står på glänt

öppnar jag den 

på vid gavel 

 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-08-20 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo