Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningssång

Skymningen sjunger sin stilla sång
havet vaggar oss i sidenblänk och vila.

Min kropp sjunger med
i sommarkvällens djupa sötma.
Läketon
lockton
letar liv
längst in i mitt ljusa
viskar klintkantsminnen
och solhand på hud.

Grönskimrande spyflugor
förruttnelsens glimmande ädelstenar
dricker min svett i väntan på hösten.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-20 22:48



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Undrar just om spyflugor väntar på hösten. Tror de gillar sommaren bäst. Gillar "klintkantsminnen" och "solhand på hud".
2022-08-25

  Kungskobran VIP
Fint om höstens annalkande, ibland för vi dock en Brittsommar
2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP