Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


970..knack!sekretär-i-ånga

knack!sekretär-i-ånga
#svartlåda#radergummi...
knack!knack!
===
gräshoppa hopp och
barndom är _chic_chik_
hoppsan!_ och borta...

och ungdomsdagar
hann icke fånga tiden

och tunga vuxna år
spänner för sig själv
i en börda...
===
men till dess...
glödar värme av

ej hållbart rosenblad
på kinderna-på läpparna...

och orubbliga
pensé-ögon

ropar förgätmigej
till galoppen ...
===
hästsko:::CANDIDATE
TO WIN:::bär hästar

och i änden av
rufsig svans

hänger konstant
någon tyglarödet...
===
prosaiska nyanser
av guld/mynt

glänser av...blOd...
i slavsvettdroppar...

2022/08/16-21




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-21 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP