Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Sönderfall



Sönderfall



sönderbombad
sönderbruten
sönderskjuten
sönderslagen
söndersliten
sönderskuren
söndersupen
sönderriven
sönderklippt

sönderdelad
sönderstyckad
sönderhuggen
söndersprucken
sönderkrossad
söndersparkad
söndersprängd
sönderbränd

söndertrampad
söndertrasad
söndertjatad
söndervittrad
söndervärkt
.




Fri vers av Hermes VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-21 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermes VIP